Den Sorte Gryde

Vælg den forretning, som ligger tæt på din bopæl og bestil din mad hos.


Menukort og priser hos alle forretninger er ens.


Generelle åbningstider for alle forretninger er:
Søn. til Tor. - 12:00 - 22:00

Fre. til Lør. - 12:00 - 23:00
(der er nogen specielle åbningstider for nogen af forretninger)


Hos forretninger, der har tilføjet mobil nr., kan bestilles hverdag fra kl. 08 - 23, hvis der er en stor bestilling til fx fest osv.


NB!
Ved travlhed kan vi være forhindret i at svare telefonen.


Du kan se Kontrolrapporten af Den Sorte Gryde på Ministeriet for fødevarer, Landbrug og Fiskeris hjemmeside.

Om Den Sorte Gryde


Den Sorte Grydes historie
Den første Sorte Gryde blev startet af Haci Onurlu i 1997. Haci drev forretningen i 1 år, men besluttede at sælge den, da der kom et godt tilbud.

Efter at have solgt forretningen, fortrød Haci Onurlu dispositionen og besluttede at åbne endnu en anden forretning. Denne gang i Istedgade på Vesterbro. Forretningen blev hurtig en succes i kvarteret og i andre kvarterer. Et år senere åbnedes den anden Sorte Gryde på Amagerbrogade og 18 måneder efter, i juli 2002 den tredje på Jagtvej på Nørrebro. Samme år blev Den Sorte Gryde udnævnt til "Byens Bedste Burger 2002" på Internetsiden www.AOK.dk, lige som især burgerne jævnligt blev rosende omtalt i aviser og tidsskrifter. Navnet Den Sorte Gryde og i særdeleshed de store Buggi Burgere var nu kendt i det meste af København, og hørt om i mange af landets andre byer.

I 2000 havde Haci Onurlu etableret et storkøkken til forsyning af forretningerne. Køkkenet etableredes i et nedlagt posthus på Amagerfælledvej og samtidig med åbning af forretningen på Nørrebro blev det gjort tiltag til etablering af tidssvarende og fremtidsorienterede produktionsfaciliteter.

Den Sorte Gryde blev købt endelig af Abdul Basir Safi, som er en tyskstatsborg med en Afghanske baggrund i 2007.

I dag er der 10 afdelinger af Den Sorte Gryde rund på Sjælland, men de udvider hurtigt.

Den Sorte Grydes koncept:
Den Sorte Gryde leverer frisk tilberedt traditionelt dansk mad og burgere i store mængder. De store mængder kan tages alvorligt. Burgeren, der serveres i hjemmebagt bolle består eksempelvis ca.300 gram oksekød, en lille Barbecue indeholder ligeledes ca.300 gram oksekød.

Alle råvarer leveres forarbejdede, men friske fra centralkøkkenet dagligt. Kunden ser oftest sin mad blive tilberedt, og inddrages i tilberedningen gennem tilvalg og fravalg af dressing, sovs, kartofler og andet tilbehør.

Etnicitet:
Den Sorte Gryde er en multietnisk virksomhed, og dette anses som en af virksomhedens store styrker. Ejeren, Basir Safi, er født i Afghanistan. Maden er dansk og i medarbejderstaben, er der etniske danskere, tyrkere, afghanere, indere og islændinge.